Kazım Dirik Ortaokulu

Vizyon: Okulumuzu bitirmiş her öğrenci yaptığı iş ne olursa olsun toplumda sevilen ve saygı duyulan birey olmalıdır.Okulumuzu bitiren her öğrenci ilgi ve yetenek doğrultusunda ulaşabilecekleri en üst seviyeye kadar ulaşabilmelidir.Okul personeli üzerine düşen görevleri yerine getirmek için elinden gelenin en iyisini yapabilmelidir.Okulumuzdaki öğrenciler çağı takip edebilmeli ve kazanımlarını çevreye faydalı bir şekilde aktarabilmelidir.Yaptığımız ve yapacağımız her faaliyet çocuk dostu okul olduğumuzun bir göstergesidir.

Misyon: Türk milli eğitiminin temel amaçları çerçevesinde, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, yeniliklere açık, toplumsal olaylara duyarlı bilgiye ulaşma yollarını bilen, ahlaki değerlere sahip, sorumluluklarını bilen bireyleri yetiştirmek ve çocuk dostu okul olmak için varız.

Başarılar:

Saatler:
Servis Bilgisi: Yok
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://kdo.meb.k12.tr

Adres - MİTHATPAŞA MAH. ATATÜRK CAD. KAZIM DİRİK ORTAOKULU A BLOK NO: 28 İÇ KAPI NO: Z02 BAYINDIR / İZMİR

Yerleşim Yeri - 39600 nüfusludur.

Ulaşım Eshot, Tren ve Hat Otobüsleri ile sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İzmir´e 78 km. mesafededir.